Waterbouwdag 17 oktober 2024

21-02-2024

Waterbouwdag 2024

De Waterbouwdag zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 17 oktober 2024. Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door de Vereniging van Waterbouwers, KIVI en Rijkswaterstaat geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Het is niet alleen een boeiende dag voor ervaren experts, maar ook voor jong professionals en studenten. Reserveer de datum alvast in uw agenda. Meer informatie volgt later.

Waterbouw Community-app

De Waterbouw Community App is hét platform voor kennisuitwisseling, netwerken, activiteiten en nieuwsartikelen voor en door de Waterbouwbranche. Deze community is een initiatief van de Stichting Waterbouw (organisator van de Waterbouwdag). Het vervult de wens om niet alleen op de Waterbouwdag netwerken en kennisdeling mogelijk te maken, maar ook gedurende het hele jaar met elkaar in contact te blijven. Lees meer en meld u aan via deze link