Organisatie

Waterbouw.nl is een initiatief van sociale partners in de waterbouw. Het doel is bij te dragen aan een toekomstgericht arbeidsmarkt- en opleidingsbeleid in de waterbouw.

De waterbouw is een kleine, maar belangrijke sector in Nederland, dynamisch, innovatief en internationaal gericht. Een sector met uitstekend toekomstperspectief.

Op deze website vinden werkgevers en werknemers informatie over arbeidsvoorwaarden (cao), pensioenen, opleidingen, bijscholingscursussen, loopbanen, sociaal beleid en promotie activiteiten in de waterbouw. Jongeren, ouders, opleiders en docenten vinden hier informatie over opleidingen, loopbanen en beroepen in de waterbouw.

Via het O&O-fonds Waterbouw dragen werkgevers en werknemers in de waterbouw bij aan de financiering van de aangeboden producten en diensten. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties.

Het O&O-fonds Waterbouw ondersteunt de sector met projecten die gericht zijn op promotie, instroombevordering, ontwikkeling van lesmateriaal en onderwijs, ontwikkeling van medewerkers, sociaal beleid, duurzame inzetbaarheid en arbo & veiligheid. Het O&O-fonds geeft u graag inzicht in haar projecten en activiteiten via een speciaal daartoe uitgegeven magazine. De digitale uitgave van het magazine kunt u hier online lezen, of via deze link downloaden.