Bewustwordingscampagne duurzame inzetbaarheid

22-02-2024

Bewustwordingscampagne duurzame inzetbaarheid

Werkgevers en werknemers krijgen de kans om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. In de brochure ‘Gezond en veilig werken in de waterbouw’ staat een scala aan mogelijkheden beschreven. Wij verzoeken u dit aanbod extra onder de aandacht van uw medewerkers te brengen. Medewerkers waarvoor RVU-premie wordt afgedragen kunnen tot november 2024 cursussen/trainingen volgen tot € 1.000 per medewerker. Werkgevers kunnen deze kosten declareren bij het O&O-fonds Waterbouw. Neem gerust contact op met Lea van Vlier of Jenda Horak. Zij vormen samen het kennis en activiteitencentrum voor duurzame inzetbaarheid en staan klaar om u van advies te voorzien over maatregelen, trainingen en andere activiteiten.

Werken in de waterbouw

Werken in de waterbouw betekent actief zijn in een dynamische, innovatieve en ook internationale omgeving. Het werk is vaak onregelmatig, de medewerkers zijn lang van huis en het werk op de projecten wordt soms uitgevoerd onder zware en moeilijke omstandigheden.

Op de website www.gezondwerkenindewaterbouw.nl en in de brochure treft u uitgebreide informatie over diverse thema’s met betrekking tot gezond en veilig werken:

  • Gezondheid en energie
  • Vakkennis en vaardigheden
  • Motivatie en betrokkenheid
  • Werk-privé balans
  • Veilig werken

Voor meer informatie: