Live Event ''Later als ik groot ben'' 15 mei 2022

Afgelopen zondag 15 mei was er een prachtig live event ''Later als ik groot ben'' in Kinepolis Utrecht.

Voor het goede doel ''Stichting Petje Af'' stonden er zo'n twaalf instellingen en bedrijven klaar met een stand om maar liefst 800 kinderen een vermakelijke en informatieve dag te bezorgen. Stichting Petje Af zet zich al jaren in voor kinderen, omdat zij ervan overtuigt zijn dat ieder kind talent heeft.

Ook het O&O-fonds Waterbouw was aanwezig en heeft de kinderen ervaring in de waterbouw laten opdoen door ze bruggen te laten bouwen. Veel enthousiaste kinderen gingen aan de slag en hier kwamen heel mooie creaties uit voort. Het was dan ook de gehele dag erg druk bij de stand!

Dit evenement was een vervolg op het televisieprogramma ''Later als ik groot ben'', waar ook een waterbouwaflevering van gemaakt is. Presentator Jochem van Gelder was ook aanwezig om opnames te maken.

IMG 0378