Maritime Delta Student Challenge 2022

Op 14 maart 2022 heeft uw bedrijf de kans om gericht in contact te komen met 2e-jaars technische mbo-studenten tijdens de Maritime Delta Student Challenge. De studenten gaan op deze dag graag aan de slag met een ‘challenge’, ingebracht door uw bedrijf, om te leren van de technologische innovaties en uitdagingen in de maritieme sector. Heeft u als bedrijf zo snel geen praktisch of technisch vraagstuk klaarstaan? Dan kun u zich aanmelden voor de Match & Greet om zo gericht in contact te komen met deze studenten.

De Maritime Delta Student Challenge is dit jaar speciaal gericht op 2e-jaars studenten die een technische mbo-opleiding volgen op het STC of het Da Vinci College. Dankzij dit event komen zij, buiten de muren van het klaslokaal, op een informele manier in aanraking met maritieme innovaties en innovatieve technieken. Zo leren ze direct wat zij met hun opleiding kunnen bijdragen in onze mooie sector. De Match & Greet is speciaal bedoeld om studenten gericht in contact te brengen met interessante maritieme bedrijven, waar zij hun 3e-jaars stage kunnen gaan lopen.

Dit jaar wordt specifiek ingezet op een gerichte voorbereiding van de studenten op deze dag, met gastlessen over de sector, workshops Linkedin en sollicitatie in de maanden vooraf. Ze kiezen daarmee bewust voor een Challenge en bedrijven van hun interesse voor een nadere kennismaking.

Challengers

Wil uw bedrijf gericht in contact komen met deze toekomstige technische vakmensen en heeft u een vraagstuk waar u de hulp van studenten bij kan gebruiken? Meldt u zich dan aan als Challenger. Een challenge moet gaan over een actueel, technisch en praktische vraagstuk van uw bedrijf op het gebied van digitalisering, energietransitie, autonoom varen of circulaire economie. Wilt u met uw bedrijf deelnemen als Challenger, maar heeft u nog geen praktisch vraagstuk klaarstaan? We helpen u graag met het concreet maken van uw challenge.

Match & Greet

Geen challenge, maar wel de wens om studenten te ontmoeten en de stagemogelijkheden in uw bedrijf onder de aandacht te brengen? Schrijft u zich dan in voor de Match & Greet. Tijdens de Match & Greet krijgt u de tijd en mogelijkheid om geïnteresseerde studenten te spreken en te enthousiasmeren voor uw bedrijf en deze sector. Vanzelfsprekend vragen we vooraf natuurlijk wel de nodige inzet van u om de Match & Greet zo concreet en interactief mogelijk te maken en studenten goed voor te bereiden.

De Maritime Delta Student Challenge wordt georganiseerd door Maritime Delta, Da Vinci College, STC-Group en NMT.