Deeltijdmaster Marine Shipping Innovations

De maritieme sector is continu in ontwikkeling en vraagt om innovaties en duurzame oplossingen. Hoe breng je deze kansen in de praktijk voor je eigen maritieme organisatie? Een antwoord is de tweejarige deeltijdopleiding Master Marine Shipping Innovations van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB).

Binnen deze praktijkgerichte opleiding leidt MIWB hbo-professionals op tot maritieme innovators op masterniveau. Ze spelen in op veranderingen in de sector die vragen om innovatieve oplossingen. Werknemers vergroten hun expertise en maken hun ambities en de organisatie klaar voor een glansrijke toekomst!

Daarom Master Marine Shipping Innovations

  • Leidt maritieme/technische hbo-professionals op tot innovators met een internationale erkende mastertitel Master of Science (MSc).
  • Onderzoeksopdrachten tijdens studie kunnen direct innovatieve en praktijkgerichte oplossingen leveren aan de organisatie.
  • Goed werkgeverschap: geef werknemers de kans om zich verder te ontplooien met deze professionele masterstudie.
  • Loop voorop met innovatie en expertise binnen het maritieme bedrijfsleven.
  • Maakt de combinatie van studeren en werken op zee of aan wal mogelijk.
  • Beperkte studiekosten; dit is een bekostigde maritieme master waar het reguliere wettelijke collegegeld voor geldt.

Online Informatiedag 22 april 2021

Op 22 april 2021 organiseert MIWB de Online Informatiedag Master Marine Shipping Innovations. Geïnteresseerden krijgen alle inhoudelijke en praktische informatie over de studie. Door middel van mini-colleges krijgen ze alvast een beeld van wat ze tijdens de opleiding kunnen verwachten. Ook is er de mogelijkheid voor een intakegesprek dat onderdeel is van de toelatingsprocedure. Laat het je personeel weten zodat ze zich kunnen aanmelden!

Meer info en aanmelden

U kunt het uitgebreide nieuwsbericht hier online vinden.