CHIRP Maritime Annual Digest 2020

De CHIRP Charitable Trust is verheugd de publicatie van de CHIRP Maritime Annual Digest 2020 aan te kondigen.

Deze jaarlijkse samenvatting is de belangrijkste publicatie van het programma en bevat alle gepubliceerde rapporten van de afgelopen 12 maanden, evenals Insight-artikelen. Een van deze artikelen is bijvoorbeeld de paper van CHIRP-lid Dr. Clare Pekcan 'Seafarer wellbeing during the COVID-19 pandemic' - een paper die de psychologische impact belicht op zeevarenden die vastzitten op zee en niet in staat zijn om aan het einde van hun dienstverband naar huis terug te keren.

Een digitale versie van de jaarlijkse samenvatting is hier beschikbaar.

CHIRP Maritime is een belangrijk wereldwijd maritiem programma voor vertrouwelijke meldingen op het gebied van veiligheid: https://www.chirpmaritime.org/