Inspiratie voor een carrière in de maritieme, offshore en energiesector

Altijd al willen weten welke bedrijven de meest inspirerende en innovatieve projecten uitvoeren? Bekijk dan via NavingoCareer.com welke ondernemingen zich in de maritieme, offshore en energiesector bevinden. In deze sector vind je namelijk grootse projecten in bijvoorbeeld waterbouw, offshore wind en de energietransitie. Door de verhalen te lezen en video’s te bekijken krijg je een goed beeld van een carrière in deze avontuurlijke wereld. Voor het vijftiende achtereenvolgende jaar kun je via de digitale Navingo Career Guide als student, werkzoekende of geïnteresseerde alles vinden over deze innovatieve sector, waar bedrijven staan te springen om gemotiveerd talent.

Carrièremogelijkheden op elk niveau

Door het vertellen van persoonlijke verhalen en het delen van inspirerende video’s laten bedrijven via de digitale Navingo Career Guide zien wat zij als werkgever te bieden hebben en naar wie zij op zoek zijn. “We zoeken mensen die het gaaf vinden om in een innovatieve omgeving te werken aan de uitdagingen rondom de energietransitie”, aldus een van de professionals aan het woord in de Navingo Career Guide. Deze uitdagingen bieden carrièremogelijkheden op elk niveau voor zowel ambitieuze starters, young professionals als experts in hun vakgebied van binnen en buiten de sector. Je vindt in elke bedrijfspresentatie in de Navingo Career Guide ook informatie over de gewenste opleidingsniveaus, carrièrefases en de openstaande functies binnen de onderneming.

Online Navingo Career Platform

De Navingo Career Guide is volledig digitaal geïntegreerd in het online Navingo Career platform: www.NavingoCareer.com. Je kunt in de Guide makkelijk filteren op sub-sectoren en zo de bedrijven vinden in bijvoorbeeld Havens, Jachtbouw, Offshore en Logistiek. Op het online platform zijn naast de bedrijfspresentaties en nieuws uit de sector ook de laatste vacatures uit de maritieme, offshore en energiesector te vinden. Dit alles is zowel in het Nederlands als in het Engels te lezen. Of je nou actief op zoek bent naar een baan of je aan het oriënteren bent op je carrièremogelijkheden, via NavingoCareer.com krijg je een goed beeld van de opties die deze avontuurlijke wereld je biedt.