Uitstel verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider

Voor de circa 500.000 mbo-studenten in ons land is leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen, heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs.

Verkiezing 2020

Door alle maatregelen die in ons land gelden om de verspreiding van het coronavirus in te dammen, moet helaas de uitreiking van de prijs beste leerbedrijf en praktijkopleider uitgesteld worden. Deze zal worden doorgeschoven naar volgend jaar. Via de website en de digitale nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven.

De reeds ingediende voordrachten worden automatisch meegenomen met de verkiezing.

Een jaar lang in de schijnwerpers

Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider staan een jaar lang in de schijnwerpers. Namens SBB vertegenwoordigen zij alle leerbedrijven en praktijkopleiders van Nederland. De winnaars wordt regelmatig gevraagd om hun visie op het opleiden in de beroepspraktijk te geven.