Deeltijdmaster Marine Shipping Innovations van het MIWB

De continu veranderende maritieme sector vraagt om innovaties en duurzame oplossingen. Maar hoe breng je deze kansen in de praktijk voor je eigen maritieme organisatie? Een antwoord op deze vraag kan de deeltijdmaster Marine Shipping Innovations van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) zijn.

Met deze praktijkgerichte maritieme master leidt het MIWB hbo-professionals op tot maritieme innovators op masterniveau. MIWB speelt in op veranderingen in de maritieme sector die vragen om innovatieve oplossingen. Werknemers vergroten hun expertise en maken hun ambities en de organisatie klaar voor een glansrijke maritieme toekomst!

Voordelen Master Marine Shipping Innovations

  • Leidt maritieme professionals op tot innovators met een internationale erkende mastertitel Master of Science.
  • Met onderzoeksopdrachten tijdens studie direct innovatieve en praktijkgerichte oplossingen leveren voor de organisatie.
  • Goed werkgeverschap: geef werknemers de kans om zich verder te ontplooien met deze professionele masterstudie.
  • Loop voorop met innovatie en expertise binnen het maritieme bedrijfsleven.
  • Deze deeltijdmaster maakt de combinatie van studeren en werken op zee of aan wal mogelijk.
  • Beperkte studiekosten; enige bekostigde operationele maritieme master in Nederland.

Ervaringsverhaal

Hoe ervaren studenten de opleiding? Maak kennis met Bob Heikoop, stuurman bij Jumbo Shipping en masterstudent, en lees hier zijn volledige verhaal.

Online Informatiedag 23 april 2020

Op 23 april 2020 organiseren we een Online Informatiedag voor deze opleiding. Geïnteresseerden krijgen alle inhoudelijke en praktische informatie over de studie. Door middel van mini-colleges krijgen ze alvast een beeld van wat ze tijdens de opleiding kunnen verwachten. Ook is er de mogelijkheid voor een intakegesprek dat onderdeel is van de toelatingsprocedure.

Meer informatie en aanmelden: zie website NHL Stenden