Volop beleving bij het Navingo Career Event 2020

Op donderdag 28 mei vindt de veertiende editie van het Navingo Career Event plaats. Zoek jij een baan of stageplek in de maritieme, offshore en energiesector? Dan mag je dit event niet missen! In RDM Rotterdam – Onderzeebootloods vind je die dag alle topbedrijven die met jou in gesprek willen gaan. Er vinden allerlei activiteiten plaats die zowel binnen, op de kade en op het water plaatsvinden. Hierdoor beleef je hoe het is om te werken in een sector die volop in beweging is. Toegang is gratis.

Topbedrijven ontmoeten

Aanwezige bedrijven als Feadship, DEME Offshore, Koole Terminals, Multraship en Nederlands Loodswezen staan te springen om enthousiaste nieuwe medewerkers. Als bezoeker kun je op het Navingo Career Event face-to-face contact maken met deze grote spelers. “Een unieke kans om een goede eerste indruk te maken” vertelt Anne Visser, Business Unit Manager bij Navingo BV. Ieder jaar regelt Navingo Career gratis busvervoer voor ongeveer duizend studenten uit verschillende windstreken. Het Navingo Career Event is de perfecte locatie om je alvast te oriënteren op een baan als je binnenkort afstudeert.

Netwerk vergroten

Ook professionals die al aan het werk zijn bezoeken het Navingo Career Event. Netwerken, kennis opdoen, carrière advies ontvangen, skill-sessies bijwonen: als je je in deze sector bevindt kun je eigenlijk niet om dit event heen. “We zijn erg trots dat we elk jaar met samenwerkende partijen de gehele sector op de kaart zetten als aantrekkelijke wereld om in te werken”, aldus Anne Visser.

Trots op mijn werk

Op Community Square kun je op 28 mei showcases van bedrijven bekijken. Medewerkers uit de sector laten ze zien wat ze kunnen en waar ze trots op zijn. Van superjachten tot heavy lift projecten: je krijgt een overzicht van de meest toonaangevende projecten. Bij andere showcases zie en hoor je alles over de energietransitie, de laatste trends op de arbeidsmarkt en krijg je tips over hoe jij het beste uit jezelf kan halen.

Het Navingo Career Event

Het Navingo Career Event vindt plaats op donderdag 28 mei in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Entree is gratis. Afgelopen jaar bezochten ruim 2.500 bezoekers het event waar zo’n 100 bedrijven zich presenteerden. Dit maakt het Navingo Career Event het grootste carrière event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. Binnenkort verschijnt meer informatie en opent de registratie van het event.