Registreren voor Navingo Career Event nu mogelijk

Op donderdag 28 mei vindt het Navingo Career Event plaats in RDM Rotterdam - Onderzeebootloods. Ook dit jaar ontmoeten werkgevers en werkzoekenden er elkaar om te praten over vacatures en carrièremogelijkheden. Bezoekers komen in gesprek met bedrijven als TenneT, Feadship en Boskalis, en kunnen zo op een snelle manier een baan vinden. Bovendien is er veel te beleven op deze dag waar innovatie in de maritieme, offshore en energiesector centraal staat.

Carrièremogelijkheden in een dynamische omgeving

De RDM Rotterdam – Onderzeebootloods en het terrein eromheen biedt mogelijkheden om de bezoekers de dynamische maritieme wereld te laten beleven. Zowel op de kade als op het water. Anne Visser, Operationeel Directeur van Navingo vertelt: “Werkzoekenden en geïnteresseerden kunnen op het Navingo Career Event onder andere meevaren met verschillende boottochten. Op die manier krijg je een veel beter beeld bij wat je precies gaat doen als je in deze innovatieve sector terecht komt”.

Ontdekken, ervaren en netwerken

Bezoekers kunnen showcases bijwonen waar professionals over indrukwekkende projecten in jachtbouw en de energietransitie vertellen. Ook kunnen zij deelnemen aan skill-sessies en netwerken tijdens de afterparty. “De energie transitie valt of staat met mensen die hier hun passie, talent en enthousiasme in stoppen en lukt alleen als we met elkaar samenwerken. Als je je in deze sector begeeft kun je dit event eigenlijk niet missen. De gehele industrie komt hier samen”, aldus Anne Visser.

Het Navingo Career Event

Afgelopen jaar bezochten ruim 2.500 bezoekers het event waar zo’n 100 bedrijven zich presenteren. De aanwezige bedrijven op 28 mei 2020, zoals Loodswezen, Chemgas, Multraship, Ministerie van Defensie, DEME, Koole Terminals, FMJ Group en Kenz Figee staan te springen om personeel op elk niveau. Het Navingo Career Event is het grootste carrière event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa.

Voor meer informatie, deelname als bedrijf of gratis registratie voor het event, ga naar: www.NavingoCareer.com of blijf op de hoogte via social media @navingocareer.