Nieuwe Navingo Career Guide vol carrière-inspiratie is uit

De nieuwe Navingo Career Guide 2020 is uit. Dit is alweer het veertiende jaar dat deze inspirerende publicatie uitgebracht wordt. Hierin lezen studenten en werkzoekenden alles over de activiteiten van de ondernemingen die zich in de maritieme, offshore en energiesector bevinden. Door verhalen van medewerkers uit de sector word je meegenomen in deze bijzondere wereld. Op www.NavingoCareer.com/bedrijven/ kunnen de vele carrièremogelijkheden bekeken worden.

Scheepvaartdag Vlissingen

Afgelopen weekend was de nieuwe Navingo Career Guide voor het eerst te vinden bij de Scheepvaartdag in Vlissingen. Op deze dag konden aankomende studenten informatie krijgen over onder andere de opleidingen MBO Maritiem Officier aan het Scalda Maritiem en Logistiek College De Ruyter en de HBO Maritiem Officier aan de HZ University of Applied Sciences. Bij de stand van Navingo Career konden zij een exemplaar meenemen.

Carrièremogelijkheden op elk niveau

Door het vertellen van persoonlijke verhalen en het delen van inspirerende video’s laten bedrijven in de Navingo Career Guide wat zij als werkgever te bieden hebben en naar wie zij op zoek zijn. “We zoeken mensen die het gaaf vinden om in een innovatieve omgeving te werken met de laatste technieken”, aldus een van de professionals aan het woord in de Navingo Career Guide. Deze uitdagingen bieden carrièremogelijkheden op elk niveau voor zowel ambitieuze starters, young professionals als experts in hun vakgebied van binnen en buiten de sector.

Nieuwe Navingo Career Platform

De Navingo Career Guide is digitaal volledig geïntegreerd in het nieuwe Navingo Career platform: www.NavingoCareer.com. Hier zijn naast de bedrijfsprofielen en nieuws uit de sector ook de laatste vacatures uit de maritieme, offshore en energiesector te vinden. Dit alles is zowel in het Nederlands als in het Engels te lezen. Actief werkzoekenden en mensen die zich oriënteren op een nieuwe baan krijgen zo een goed beeld van de carrièremogelijkheden.