Waterbouwdag webinar en uitreiking Waterbouwprijs 2020

De Waterbouwdag kan dit jaar niet fysiek plaatsvinden als netwerkevent. Om het contact binnen de branche toch mogelijk te maken, is dit jaar uitgeweken naar een digitale bijeenkomst.

Een webinar, met een verkort programma onder leiding van voorzitter Prof.dr.ir. Stefan Aarninkhof (hoogleraar kustwaterbouwkunde TU Delft). Wij nodigen u van harte uit om aan het Waterbouwdag Webinar deel te nemen op donderdag 15 oktober a.s. van 11.00 tot 12.30 uur. Zet de datum alvast in uw agenda.

Toekomstperspectief en innovatie project

Op het programma staat een boeiende gastspreker die ons meeneemt in de toekomst van de Waterbouw in de nieuwe realiteit waarmee we zijn geconfronteerd. Hoe ziet de Waterbouw er de komende tijd uit? Wat is ons toekomstperspectief? Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarna krijgt u een inkijkje in een prachtig waterbouwproject dat u ongetwijfeld zal inspireren op uw eigen vakgebied.

Waterbouwprijs 2020

Tot slot wordt de Waterbouwprijs 2020 uitgereikt. Elk jaar stelt de Vereniging van Waterbouwers studenten die afstuderen aan HBO of Technische Universiteit in de richting Waterbouwkunde (of aanverwante studierichtingen) in de gelegenheid hun afstudeerproject te laten meedingen naar de jaarlijkse Waterbouwprijs. Wie wint dit jaar deze prestigieuze prijs?

Aanmelden

Binnenkort volgt meer informatie over het programma en op welke manier u zich kunt aanmelden. Deelname is gratis.

Doe mee met het Waterbouwdag Webinar! Dé bijeenkomst voor de hele waterbouwsector, van opdrachtgevers, adviesbureaus en aannemers tot jonge vakgenoten en studenten.