Deel jouw maritieme verhaal!

Ben jij of ken jij een maritieme collega met een gaaf maritiem beroep en die het leuk vindt om hier iets over te vertellen? Meld je dan snel!

Door dit verhaal te delen kunnen jongeren online kennis maken met beroepen in de maritieme sector. Daardoor hoopt Nederland Maritiem Land middelbare scholieren uit de bovenbouw (met een technisch profiel) en studenten van technische opleidingen (mbo, hbo, wo) te bereiken en warm te maken voor een opleiding en baan binnen de maritieme sector.

Heb je een ander goed idee of een suggestie voor een mooie samenwerking? Heb je al een mooi maritiem verhaal (een video, interview, foto) dat je wilt delen? Nederland Maritiem Land gaat graag met jou in gesprek om te zien hoe jullie elkaar kunnen versterken, zodat er één groot maritiem verhaal ontstaat. Meer info: www.maritiemland.nl/maritimeby

Wat kan Nederland Maritiem Land jou bieden:

  • Tekstschrijvers welke interviews uitwerken in pakkende verhalen over beroepen in de sector en werken en leren in de sector. Promotie van deze verhalen zal middels kanalen van NML gaan. Content zal onderdeel worden van de multimediale toolbox.
  • Opnemen van video’s, promotie hiervan en opname hiervan in multimediale toolbox.
  • Platform voor al jouw eigen maritieme verhalen, video’s, vlogs, blogs en afbeeldingen (onze websites en social media kanalen kunnen gebruikt worden voor het plaatsen en promoten hiervan)
  • Geven van gastlessen door de jongerenambassadeurs van NML om maritieme verhalen te ontwikkelen samen met jouw bedrijf.
  • In overleg met de makers (fotograaf, cameraman, bedrijf) mag de content van NML ook via jullie eigen kanalen gedeeld worden. Misschien wel als mooi promotieverhaal/video/interview op jullie eigen “werken bij” website.

De kanalen die gebruikt zullen worden voor deze campagne:

Voor meer informatie en het aanleveren van jouw verhaal kun je contact opnemen met Sabine Marsé van Nederland Maritiem Land via sabine@maritiemland.nl