Maritiem Nieuws wordt Navingo Career

MaritiemNieuws.nl wordt op 15 januari 2020 opgenomen in het vernieuwde platform: www.NavingoCareer.com. Een centraal platform waar vacatures, nieuws, carrière berichten en verhalen uit de maritieme, offshore en energie sector samenkomen.

MaritiemNieuws.nl en MaritiemeVacaturebank.nl worden samen NavingoCareer.com

Waar men voorheen op de diverse carrière portals zoals MaritiemeVacaturebank.nl terecht kon voor vacatures uit de sector, en op MaritiemNieuws.nl voor dagelijks nieuws, worden deze krachten nu gebundeld. Op NavingoCareer.com zijn vanaf nu de nieuwste vacatures en het laatste (carrière) nieuws uit de maritieme, offshore en energie sector te vinden.

1 x per week de nieuwsbrief

In de tweede week van januari 2020 komen alle bezoekers van MaritiemNieuws.nl op de website NavingoCareer.com terecht. Onder het tabblad ‘de sector’ is het laatste nieuws lezen. Nieuwsbriefabonnees van MaritiemNieuws.nl krijgen dan één keer per week een samenvatting van het laatste nieuws uit de sector.

Alle mogelijkheden op één plek

De transformatie van meerdere platforms tot één NavingoCareer.com betekent dat (latent) werkzoekenden naast vacatures nog veel meer informatie krijgen. Meer informatie over de bedrijven in de sector en ontdekken welke carrièremogelijkheden er zijn. Ook is het laatste nieuws uit de industrie te vinden, en kunnen bezoekers lezen over interessante events en er informatie vinden om zich verder te ontwikkelen in hun loopbaan.

Persoonlijke instellingen voor werknemers en werkgevers

Werkzoekenden hebben de mogelijkheid een account aan te maken waardoor zij makkelijk solliciteren, de laatste vacatures in hun mailbox ontvangen en hun favoriete baan kunnen opslaan. Ook werkgevers kunnen een account aanmaken, waardoor ze op een nog betere en makkelijkere manier de juiste werknemers vinden.