Hoe meet jij veiligheid? Overtuig STC-KNRM met jouw skills

Bedrijven uit de maritieme en offshore energie sectoren zijn dringend op zoek naar (ervaren) techneuten die weten van aanpakken en handelen met een duidelijke visie voor ogen. Weet jij bijvoorbeeld hoe je de veiligheid kunt waarborgen? Overtuig dan STC-KNRM met jouw skills.

Veiligheid is een relatief begrip en de mate waarin jij je beschermt, bijvoorbeeld op de werkvloer, wordt vastgelegd in speciale regelgeving, standaarden en procedures. Het is prioriteit nummer één voor veel bedrijven in de maritieme en offshore energie sectoren. De vraag is: worden deze sectoren er per definitie veiliger van? Wat is jouw visie hierop?

STC-KNRM daagt jou tijdens een case study uit om, samen met collega’s uit de industrie, na te denken over de huidige manier waarop veiligheid gemeten wordt. Waarom zijn er barrières nodig? en hoe kan een bedrijf meten hoe het ervoor staat qua veiligheid? Ben jij in staat kritisch te kijken naar de organisatie van veiligheid? Meld je dan aan voor deze eyeopener op het gebied van veiligheid.

Aanmelden voor de case study
Deelname aan de case study verloopt via inschrijving, dus meld je aan op www.moce.biz/case-study-stc-knrm. om deze mooie kans niet te missen.

Het Navingo Maritime & Offshore Career event is de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme, offshore & energie sector van Europa. Bezoek www.moce.biz voor meer informatie en registratie.