Registreer nu voor het Maritime & Offshore Career Event

Maritieme, offshore en logistieke carrièrejagers kunnen zich vanaf nu registeren voor het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) 2018 op www.MOCE.biz.

Op woensdag 28 maart staat het WTC Rotterdam geheel in het teken van carrièremogelijkheden binnen de maritieme, offshore en energie sector. Net als de afgelopen 11 jaar verwelkomt de organisatie verschillende bedrijven uit de gehele sector, die op zoek zijn naar zowel nieuw talent als ervaren professionals. De toegang tot het event is gratis.

Dit jaar mag MOCE verschillende nieuwe bedrijven ontvangen in het WTC Rotterdam zoals Rosen Europe, Swets Group en Kenz-Figee. Daarnaast zijn er ook genoeg oude bekenden aanwezig 28 maart. Damen Shipyards Group, Iskes Towage Salvage, Iv-Oil & Gas, Van Oord, Boskalis, Royal IHC, Roll Group en nog vele anderen staan klaar om in gesprek te gaan over carrièrekansen met de ruim 3.500 bezoekers.

Live talkshows op ‘Community Square’ en case studies
Naast het bezoeken van de uitgebreide beursvloer kun je als bezoeker live talkshows bijwonen op het Community Square of deelnemen aan verschillende case studies van onder andere Damen Shipyards Group, Oceanco en Van Oord. Bezoekers worden uitgedaagd om een vraagstuk binnen 2 uur op te lossen. Dit biedt de kans om een goede indruk te maken op de bedrijven.

Upload je cv op MaritiemeVacaturebank.nl en word uitgenodigd voor een gesprek op de beurs
Om nog meer onder de aandacht te komen bij de bedrijven kunnen bezoekers voorafgaand aan het evenement hun cv uploaden in de database van de MaritiemeVacaturebank.nl. Door middel van ‘Invite & Meet’ worden geselecteerde bezoekers uitgenodigd of kunnen ze zelf een persoonlijk gesprek met een potentiële werkgever op de beursvloer aanvragen.

Grootste en meest complete carrièrebeurs
Dit alles maakt MOCE ook in 2018 de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme, offshore & energie sector van Europa.

Registreer op www.MOCE.biz
Bezoekers kunnen zich vanaf vandaag registreren via www.MOCE.biz. Hier is meer informatie te vinden over het beursprogramma en kun je je aanmelden voor de case studies. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief of de Facebook en Twitter accounts volgen.