Maritieme & Offshore Carrièregids 2018 nu beschikbaar

De Nederlandse maritieme, offshore en energie industrie staat wereldwijd bekend om haar kwaliteit en vele innovaties. Door de huidige ontwikkelingen is de industrie nu meer in beweging dan ooit. Dit biedt kansen voor zowel studenten, starters als doorgewinterde professionals van binnen en buiten de industrie. Ook dit jaar presenteert de Maritieme & Offshore Carrièregids de mogelijkheden die deze sector te bieden heeft en helpt actief en latent werkzoekenden bij het maken van carrièrekeuzes.

De nieuwste Maritieme & Offshore Carrièregids 2018 is sinds 30 januari zowel online als in print beschikbaar. Deze twaalfde editie geeft lezers inzicht in de kansen binnen de sector op elk niveau van zijn of haar carrière. In 2017 maakten ruim 68.000 bezoekers uit 150 landen gebruik van de gids.

Uiteenlopende functies en uitdagingen
De maritieme, offshore en energie industrie is een industrie die vele kanten kent. Van scheepsbouw tot offshore en toeleveranciers tot dredging. Bij elke sector horen weer andere functies en uitdagingen. De bedrijven in deze gids presenteren de mogelijkheden en wat zij als werkgever te bieden hebben.

Werken in de industrie
Naast een overzicht van de bedrijven die actief zijn in de industrie, geeft de gids een beeld van hoe het is om te werken in deze sector. Door mee te varen en te spreken met professionals over hun dagelijkse werkzaamheden, de uitdagingen en wat werken in de industrie zo interessant maakt. Tot slot bevat de gids praktische tips over solliciteren, het volgen van trainingen en de mogelijkheden omtrent omscholing.

Online editie
De carrièregids is ook dit jaar online beschikbaar via www.maritiemecarrieregids.nl. Makkelijk, handzaam en afgestemd op jouw achtergrond. Daarnaast bevat de online editie vele extra’s, zoals bedrijfsvideo’s en de huidige openstaande vacatures. Ook is de gids in het Engels beschikbaar: www.maritimecareerguide.com, deze wordt verspreid onder internationale opleidingsinstituten en internationale studenten woonachtig in Nederland.