Wereldhavendagen gaat door met divers programma

Tijdens de Wereldhavendagen op 3, 4 & 5 september 2021, wordt de Rotterdamse haven aan het publiek gepresenteerd en zijn er diverse mogelijkheden om de haven te ontdekken.

Er is een divers online en aangepast fysiek programma, dat past bij de dan mogelijk nog geldende maatregelen voor grote publieksevenementen. Op verschillende locaties in de stad en haven kun je de Wereldhavendagen beleven.

Programma

Het programma van de Wereldhavendagen bestaat in 2021 uit verschillende kleinschalige fysieke onderdelen, waarbij de veiligheid voor bezoekers voorop staat. We organiseren diverse excursies en tours die het havengebied in gaan. Ook een digitaal programma is onderdeel van deze 44e editie. Vanwege de maatregelen zal het programma op de kades, demonstraties op het water en de avondshow met vuurwerk dit jaar niet plaatsvinden.

Lees hier meer over het programma in 2021.