SBB - Ideas on Stage 2021

Voor de circa 500.000 mbo-studenten in ons land is leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs.

Editie 2021 in een ander jasje

Nu Nederland is gestart met vaccineren hopen we binnenkort weer het ‘normale’ leven te kunnen oppakken. Wel heeft SBB besloten om in 2021 de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider in een ander jasje te steken. Daarom organiseren zij het nieuwe evenement Ideas on Stage.

Prachtige initiatieven verdienen bijzonder podium

De afgelopen tijd hebben veel erkende leerbedrijven in goede samenwerking met scholen stages en leerbanen gecreëerd, zodat mbo-studenten hun opleiding konden vervolgen. Prachtige initiatieven die een podium verdienen. Met Ideas on Stage zet SBB leerbedrijven in de spotlights.

Bent u of kent u een leerbedrijf? Doe een voordracht!

SBB roept op om met aansprekende voorbeelden te komen. Bent u of kent u een erkend leerbedrijf dat in deze lastige coronaperiode tóch mooie en creatieve oplossingen heeft gevonden, zodat mbo-studenten konden doorgaan met hun stage of leerbaan? Doe uiterlijk 28 maart een voordracht!

Doe een voordracht!

Uw voordracht

Student? Stuur een video!

Ben je mbo-student en wil jij je erkende leerbedrijf in de spotlights zetten omdat je zelfs in deze tijd een bijzondere stage of leerbaan had? Vertel uiterlijk 28 maart in een korte video waarom jouw leerbedrijf kans moet maken op het podium. Via onderstaande knop kom je meteen terecht op WeTransfer.

Stuur een video

Jouw video

Reserveer 17 mei in uw agenda

Tijdens het Ambassadeursgala dat de MBO Raad maandag 17 mei organiseert biedt SBB een selectie van de innovatieve stages en leerbanen het podium, waar ze virtueel kunnen shinen. Reserveer de datum in uw agenda en beleef het evenement thuis mee!

Hou de sociale media in de gaten

Vanaf half april besteed SBB volop aandacht aan Ideas on Stage met quotes en filmfragmenten op de sociale media. Vanaf 18 mei publiceren ze de volledige reportages van de innovatieve stages en leerbanen die het podium haalden. SBB kijkt uit naar alle inzendingen!