Online Infoavond Werken & Studeren MIWB/NHL Stenden Hogeschool

Op 2 maart organiseren het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB)/NHL Stenden Hogeschool een Online Infoavond voor de opleidingen Ad Maritieme Techniek duaal en de deeltijd Master Marine Shipping Innovations.

Wil jij je verder ontwikkelen met een maritieme opleiding naast je baan? Dat kan!

Meld je aan voor de NHL Stenden/MIWB Online Infoavond Werken & Studeren op dinsdag 2 maart van 17.00-21.00 uur.

Kom alles te weten over de duale opleiding Ad Maritieme Techniek en de deeltijd Master Marine Shipping Innovations. Deze opleidingen combineer je met je functie aan boord of aan de wal, om zo in twee jaar tijd een erkend hbo-Ad of master diploma te halen. Tijdens de Online Infoavond kun je onder andere voorlichtingsvideo’s van de studies bekijken en de live Teams-sessies volgen om al je vragen te stellen aan studenten en docenten.

Aanmelden kan via: Infoavond Werken & Studeren | NHL Stenden Hogeschool

MIWB NHL Stenden