MARI-TIME / NES symposium op vrijdag 23 maart 2018

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen de maritieme sector? Studievereniging NES (Navigo Ergo Sum) en Onderzoeksgroep Maritiem van het Maritiem Instituut Willem Barentsz praten u graag bij tijdens de eerste gezamenlijke editie van het Mari-Time / NES symposium 2018. 

Zij bieden u een inspirerend en gevarieerd programma met diverse sprekers, een bedrijvenmarkt en een maritieme playground waar u kennis kunt nemen van de laatste ontwikkelingen op maritiem gebied. Laat u informeren over lopende onderzoeken op het gebied van scheepsbouwkunde, veiligheid, milieu en regelgeving en ervaar zelf de inzetbaarheid van virtual en augmented reality.

Datum:

 Vrijdag 23 maart 2018

Tijd:

 10.30 – 17.00 uur

Locatie:

 NHL Stenden Hogeschool, Rengerslaan 10 in Leeuwarden

Programma:

 Klik hier voor het volledige programma

Kosten:

 Er zijn geen kosten aan verbonden

Aanmelden:

 U kunt zich hier aanmelden voor het symposium.      

Meer informatie en contact

Voor vragen over het event kunt u contact opnemen met Joyce Verhees, Officemanager Kenniscentrum Maritiem, tel.: 058 - 251 1601, e-mail: kmt@nhl.nl