Donderdag 27 mei 2021, 19.00 uur - 21.00 uurBen jij mbo-professional werkzaam in het maritieme bedrijfsleven en wil je je graag verder ontwikkelen? Wil je verbreding en verdieping in de maritieme techniek maar wel blijven werken? Dat kan! Combineer je baan met de tweejarige associate degree (Ad) opleiding Maritieme Techniek duaal van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) in Leeuwarden. Haal in twee jaar je erkend hbo Ad-diploma.

MIWB logo

Online Informatiedag 27 mei 2021

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze opleiding? Meld je dan aan voor de Online Informatiedag op donderdag 27 mei van 19.00 – 21.00 uur. Je ontvangt alle praktische en inhoudelijke informatie over de opleiding en kunt al je vragen stellen aan de docenten en studenten.

Aanmelden kan hier.

Kun je niet komen maar heb je wel interesse? Neem dan een kijkje op de website van MIWB of neem contact op met docent Harmen van der Ende, via harmen.van.der.ende@nhlstenden.com of 06- 13 01 25 71.

Over de opleiding

De nadruk van de studie ligt op wat jij nodig hebt om door te kunnen groeien binnen het maritieme bedrijf waar je werkt. Dit kan bijvoorbeeld een verdieping zijn in de maritieme werktuigbouw, elektro & automatisering of scheepsontwerp. Je doorloopt een studieprogramma dat aansluit op jouw ontwikkelbehoeftes. Je combineert continu de theorie met de praktijk en verdiept je in de verschillende facetten van het maritieme bedrijf. Er komen drie centrale thema’s aan bod: Schip, Werf en Ontwerp. Je eigen werk is je leeromgeving. Hier pas je alles wat je leert vanuit de studie direct toe. De lesstof is digitaal beschikbaar en je hebt tweewekelijks een contactdag met docenten en medestudenten op de leslocatie in Leeuwarden. De meeste toetsing vindt plaats door middel van praktijkopdrachten, presentaties en verslagen. De theorietoetsen kun je zelf inplannen en online maken. Na de opleiding ben jij de spil tussen de strategische afdeling en de werkvloer!

Kijk voor meer informatie over de opleiding op de website.