27 & 28 oktober 2020Het Navingo Career Event is hét platform waar carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie industrie centraal staan. De veertiende editie van het Navingo Career Event vindt plaats op 27 & 28 oktober 2020 in RAI Amsterdam.

Ontmoet topwerkgevers op de uitgebreide beursvloer en maak deel uit van het inhoudelijke programma, waar kennis wordt gedeeld en er ruimte is voor discussie over carrièrekansen en ontwikkelingen in de sector.

Natuurlijk zal de organisatie ervoor zorgen dat bezoekers en exposanten op een verantwoorde en veilige manier kunnen samenkomen. Bij deze editie zullen face-to-face en virtuele connecties worden gecombineerd.

Navingo is in nauw contact met haar partners en leveranciers voor de uitwerking hiervan. Je kunt denken aan bredere gangpaden, eenrichtingspaden, vaste routes, tijdsblokken voor bezoekers, extra sanitaire faciliteiten en reserveringssystemen.

Juist in deze tijden hebben werkzoekenden de behoefte om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt en in contact te komen met werkgevers. Voor Navingo betekent dit dat er tijdens het Navingo Career Event op 27 en 28 oktober extra aandacht gaat naar het verbinden en inspireren van werkgevers en werkzoekenden. Het blijft belangrijk om als maritieme, offshore en energiesector de schouders er onder te zetten en te laten zien hoeveel mogelijkheden deze innovatieve industrie biedt.

Navingo zal dit jaar ook virtuele connecties introduceren. Face-to-face en virtuele connecties worden samengebracht tijdens het event. Het doel is om exposanten, bezoekers, sprekers en sponsors zowel online als offline met elkaar in contact te brengen. Van online matchmaking tot webinars en van presentaties tot online talkshows. Meestal komen deze ideeën tijdens een event tot leven, maar Navingo gaat sommige concepten al het gehele jaar door faciliteren en introduceren.

“Deze concepten verbinden de beursvloer met de digitale omgeving van NavingoCareer.com en de recent gelanceerde Offshore Energy platforms, “ zegt Anne Visser, Director of Operations bij Navingo. “We zien deze tijden als een accelerator van innovatieve initiatieven. We verbinden latent en actief werkzoekenden met bedrijven uit de industrie. Dit doen we samen met branche organisaties, opleidingsinstituten en leveranciers.”

Binnenkort zal de registratie voor het Navingo Career Event openen en zullen meer details bekend worden gemaakt.

Meer informatie is te vinden op de website.