Donderdag 12 december 2019Op donderdagmiddag 12 december 2019 vindt de állereerste editie van het Waterinnovatiefestival plaats.

De Werkspoorkathedraal in Utrecht zal omgetoverd worden tot een walhalla voor waterinnovaties. Met een podium voor schoon water, voldoende water, waterveiligheid en digitale transformatie. Een verrassende mix van pop-up sessies, inhoudelijke keynotes, showcases uit de waterschapswereld en kabbelende deuntjes. Highlights op de mainstage zijn de hackathonfinale en de jaarlijkse uitreiking van de Waterinnovatieprijs 2019!

Waterinnovatieprijs

Tijdens het Waterinnovatiefestival zal ook de Waterinnovatieprijs worden uitgereikt. Iedereen die een vernieuwende oplossing of een baanbrekend idee heeft op het gebied van water kan naar deze prijs meedingen!

Tussen 2 september en 7 oktober kun je je innovatieve projecten insturen op het gebied van: waterveiligheid – schoon water – voldoende water – digitale transformatie

Frisse en creatieve ideeën die nog niet rijp genoeg zijn voor deze reguliere categorieën kun je dit jaar indienen in de nieuwe categorie ‘Dromenvanger’.

Een deskundige jury kiest 3 genomineerden per categorie, en kiest uit elke groep een winnaar. Vanaf half november kan ook heel Nederland stemmen op de genomineerden: wie wint de Publieksprijs?

Voor meer informatie over de Waterinnovatieprijs: https://www.waterinnovatieprij...

Locatie Waterinnovatiefestival 2019: Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

Organisatie: Unie van Waterschappen