Donderdag 3 oktober 2019WATERBOUWDAG 2019: NAAR CIRCULAIR BOUWEN IN WATER

De bouwsector is wereldwijd verantwoordelijk voor een derde van de CO2 uitstoot. Om de klimaatafspraken van Parijs te halen, moet de bouwindustrie in 2050 maar liefst 77% minder CO2 uitstoten dan nu gebeurt. Deze enorme mondiale opgave heeft ook betrekking op onze waterbouwsector. Hoe kunnen wij hieraan bijdragen?

HOE WERKT DE WATERBOUWDAG?

De Waterbouwdag 2019 vindt plaats op donderdag 3 oktober a.s. in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit jaarlijkse evenement geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Het is niet alleen een boeiende dag voor ervaren experts, maar ook voor jonge professionals en studenten.

EIGEN PROGRAMMA SAMENSTELLEN MET ACTUELE PROJECTEN

In de ochtend volgen deelnemers aan de Waterbouwdag een plenair programma, bomvol sprekers. In de middag kunnen deelnemers hun eigen programma samenstellen, met een ruime keuze uit parallelle sessies. In deze sessies komen nieuwe ontwikkelingen en nationale- en internationale projecten aan bod. Ook kunt u een College Tour bijwonen.

INFORMATIEMARKT

Een belangrijke ontmoetingsplaats tijdens de Waterbouwdag is de informatiemarkt. Op deze markt presenteren bedrijven en instellingen hun meest recente producten en diensten. Wilt u met uw bedrijf op de informatiemarkt staan? Neem dan contact op met Angelique van Tongeren van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) via telefoonnummer 070-3919890 of e-mail waterbouwdag@kivi.nl.

TOEGANGSPRIJS

  • Lid KIVI of Ie-net € 232,-
  • Niet-lid € 295,-
  • Student niet-lid € 18,15
  • 65-plusser € 107,00
  • Prijzen zijn inclusief BTW.

Meer informatie: http://www.waterbouwdag.nl/

Meld u aan voor de Waterbouwdag