Vrijdag 16 en zaterdag 17 november 2018Op vrijdag 16 en zaterdag 17 november 2018 organiseert de STC Group de eerste open dagen van het nieuwe studiejaar. Tijdens deze open dagen openen bijna alle locaties hun deuren. Je bent van harte welkom op vrijdagavond van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Ook nodigt de STC Group het bedrijfsleven uit om voorlichting te geven over stageplaatsen, kansen op banen en carrièremogelijkheden. Leerlingen en studenten verzorgen rondleidingen en uiteraard kan iedereen een kijkje nemen in de simulatoren. Kies hieronder het opleidingsniveau van jouw voorkeur om meer informatie over de open dagen in november te krijgen:

Naast het regulier onderwijs biedt STC Group ook opleidingen, trainingen en cursussen aan voor volwassenen en young professionals.

  • Netherlands Maritime University biedt een Engelstalig parttime en fulltime Master of Science in Shipping and Transport aan voor young professionals. Ook organiseren zij jaarlijks de business course Anatomy of Shipping and Transport. Voor meer informatie ben je welkom op de Lloydstraat in Rotterdam.
  • Deeltijdopleidingen Maritieme Techniek; een mbo- of hbo-programma afgestemd op scheeps- en jachtbouw professionals die klaar zijn voor verdieping van hun kennis en voor de volgende stap in hun carrière. Collega’s van deze opleiding ontmoet je aan de Lloydstraat in Rotterdam.

Huisvesting; een veilig thuis van huis Wil je graag een mbo-opleiding bij het STC in Rotterdam volgen, maar woon je niet in de buurt? Spreek dan de vertegenwoordigers van STC-SafePort aan. Zij bieden huisvesting voor studenten; een veilig thuis van huis.

Vragen? Heb je voorafgaand aan je bezoek een vraag, bel dan met de afdeling Voorlichting via 010 – 44 86 444.

De volgende mogelijkheid om te komen kijken op een open dag is op 18 of 19 januari 2019.