12 en 13 februari 2018Op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari organiseert de STC-Group weer open dagen. Iedereen die interesse heeft in een VMBO-, MBO-, HBO- of masteropleiding is dan van harte welkom. Vrijwel alle locaties van de STC-Group openen deze dagen hun deuren. Alleen de locaties op de Westzeedijk in Rotterdam en in Zwolle doen niet mee aan de open dagen. Op zowel vrijdag als zaterdag verzorgen we rondleidingen door het pand en presentaties over de opleidingen. Daarnaast zijn er stands van (stage)bedrijven aanwezig. Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor informatie over stageplaatsen, kansen op banen, salaris en carrièremogelijkheden. De open dag van vrijdag 12 februari vindt plaats van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag is iedereen van 10.00 tot 14.00 uur van harte welkom.

Om-, her- en bijscholing Op de Lloydstraat zijn vertegenwoordigers van STC B.V. aanwezig om informatie te geven over om-, her- en bijscholingscursussen voor volwassenen. Meer informatie over het cursusaanbod is te vinden op de website van STC B.V.

Vrachtwagens Op het haventrainingscentrum aan de Anthony Fokkerweg kunnen liefhebbers van vrachtwagens hun hart ophalen. Zij kunnen, onder begeleiding van een docent, een stukje rijden in een van de vrachtwagens.