14 december 2017Het Nieuwe Werken is niet meer zo ‘nieuw’, maar nog steeds heel populair. Techniek dient de mens en faciliteert HNW, is het idee. 

Toch zit er juist aan al die technologie een keerzijde die tot nu toe onderbelicht is. Altijd en overal bereikbaar zijn blijkt te leiden tot stress en slaapproblemen. Alles is te meten en de werkgever kijkt altijd mee. Tenminste, dat ongemakkelijke gevoel hebben veel werknemers.

Daarnaast zijn het steeds meer de data die bepalen hoe je je werk doet. En kan techniek ook erg afleiden van waar het allemaal om ging: ons werk. Belangrijke vragen die juist nu naar voren komen:

  • In hoeverre ondergraaft de techniek juist de voordelen van HNW?
  • Hoe heeft de techniek HNW en onze manieren van werken, onze organisatie veranderd?
  • Welke impact heeft alle informatie- en communicatietechnologie op ons als mens?
  • En cruciaal: hebben we eigenlijk nog wel een keuze?

Antwoord op uw vragen - geheel vernieuwd programma 

Op Het Congres Over het Nieuwe Werken kunt u zien hoe u een antwoord vindt op deze vragen. Onder leiding van HNW goeroe Henny van Egmond wordt -in een geheel vernieuwd programma- getoond hoe u de nadelen ondervangt en de plussen van HNW in uw voordeel benut. 

 In de praktijksessies laten vooraanstaande organisaties op het gebied van HNW (o.a. Rabobank, Microsoft, Gemeente Venlo, Atos Origin) zien hoe zij het concept in hun organisatie hebben ingebed en hoe HNW ook weer tot nieuwe -niet eerder ontdekte- mogelijkheden leidt. Meer informatie vindt u in het programma en in de praktijksessies.

Meer informatie:

Kijk voor meer informatie op de website: http://congres.ohnw.nl/home